Львів зазнав ракетного удару, ракета влучила у житловий будинок, є загиблі

НОВИНИ 06.07.2023 Коментарі 0

Уночі проти 6 липня  близько 2:30 у Львові пролунали  вибухи. Російська ракета влучила у житловий будинок. За даними МВС, станом на тепер загинуло 4 людини.

"Російська ракета влучила у багатоквартирний будинок у Львові. Було займання, яке оперативно загасили. Є постраждалі. На місці працюють пожежники, медики, фахівці ДСНС. Людям надають всю необхідну допомогу. Рятувальники розбирають завали", - повідомив у телеграмі голова Львівської ОДА Максим Козицький. 

"Пошкоджено близько 60 квартир та 50 машин. На місці працює оперативний штаб. Людей готують до відселення", - зазначив міський голова Андрій Садовий. "Стрийська вулиця буде перекрита поки надзвичайники не розберуть завалів і не витягнуть усіх загиблих", - додав він.

Унаслідок російського ракетного обстрілу пошкоджено багатоквартирний будинок. Зруйновано 3 та 4 поверхи у двох під’їздах. Про це очільник МВС Ігор Клименко написав у своєму телеграм-каналі.  Він  повідомив, що наразі триває пошуково-рятувальна операція. Станом на 7:00 загинуло 4 людини, травмовано – 9. Співробітники ДСНС врятували 7 осіб, евакуювали – 64.

Фото та відео – ДСНС, міський голова Львова Андрій Садовий. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: