Лукашенко щиро зізнався, що йому пропонують зробити з росією

НОВИНИ 27.08.2024 Коментарі 0

Білоруський диктатор зізнався, що йому пропонують виступити на боці України проти росії. Про це самопроголошений президент лукашенко заявив у вівторок, 27 серпня, в Мінську під час республіканської педагогічної ради.

«Я не кажу про те, що на півдні у нас війна йде, - цитує лукашенка «Позірк» із посиланням на його пресслужбу. – Що ці шалені на Заході готують проти нас? Ми маємо це тримати в полі зору. Що нам треба в цій ситуації – країну, цю махину (маленька Білорусь – вона не така маленька, коли займаєшся нею загалом), розгорнути із Заходу на Схід. Потрібно забезпечити, щоби тебе прийняли на Сході. Слава Богу, у нас це виходить, але це найважча робота».

Він закликав педагогів зрозуміти, що «країна живе у дуже важкий період: питання «або – або»:

- Нам зараз радять, підкидають збоку (на мене все це виливається): «Давай, тут відступи, там звільни», - заявив він. - Розпочинаючи звідси та закінчуючи: «Та плюнь ти на цю росію, та відвернись ти від цієї росії. Нумо, воюватимеш з Україною проти росії. А до того кордону ми війська НАТО під Смоленськ заведемо». Доходить до цього. Мені сьогодні вносять пропозиції з усіх боків, які ми не можемо прийняти на 99%.

Щоправда, диктатор не уточнив, хто саме пропонує йому такі ідеї. За його словами, він не може багато сказати та закликав педагогів робити «свою справу», а він робитиме свою.

21 липня 2022 року в інтерв'ю французькому інформаційному агентству “Франс Прес” Лукашенко визнав, що з Білорусі до України було введено 20-тисячне угруповання російських військ. Згодом північні території було звільнено.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: