Лукашенко нагадував собаку на прив’язі, а тепер – в’юна на пательні, - політолог Євген Магда

АНАЛІТИКА 04.10.2022 Коментарі 0

Поїздка лукашенка в Сочі та подальші відвідини невизнаної Абхазії стали тим компромісом із путіним, що дозволив самопроголошеному президенту Білорусі уникнути участі у московському збіговиську за участі українських зрадників.

Таку думку під час розмови у студії Білоруського інформаційного центру висловив голова наглядової ради Західного інформаційного фронту, політичний експерт Євген Магда.

Якщо лукашенко підтримав би приєднання так званих республік до росії, то, за його припущеннями, Білорусь могла би отримати подібний сценарій.

«…Лукашенко стикнеться з тим, з чим уже стикався кілька років тому – закликами до створення Вітебської республіки, Могильовської, Ґродненської і таке інше. І це для нього дуже серйозний виклик. Тобто лукашенко змушений постійно маневрувати. Якщо він раніше мені нагадував собаку на прив’язі, то тепер нагадує таку рибу – в’юна. Вона постійно змушена рухатися і навіть на пательні, коли її смажать, усе одно продовжує рухатися. Відповідно оці геополітичні звивини лукашенка носять дуже цікавий і, як на мене, показовий характер – історики майбутнього їх будуть дуже уважно вивчати», - каже Євген Магда.

Політолог також розповів про ймовірність участі білоруської армії в наступі на Україну з північного напрямку. За словами співрозмовника БІЦу, лукашенко усе менше приховує участь його країни у війні. Це білоруський диктатор підтвердив у своєму виступі у вівторок, 4 жовтня. Тому сьогоднішня заява лукашенка вимагає офіційної реакції з боку українського керівництва.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: