Ліліпутін прямує до альянсу з ісламістами

АНАЛІТИКА 19.05.2022 Коментарі 0

Нещодавно стало відомо, що днями в Сирії російська батарея ППО вдарила залпом по ізраїльських військових літаках, які прямували знищити транспорт зі зброєю від проіранських бойовиків для ліванської «Хезболли».

Це сталося вперше за сім років – адже від 2015 року москва та Єрусалим мали домовленість, що ізраїльська авіація має вільне небо над Сирією для атаки на іранські транспорти та об’єкти. Цією домовленістю надзвичайно були незадоволені і в Ірані, і в ісламістських колах різноманітних проксі-мусульманських бойових груп, які як правило вважаються ворогами для єврейської держави.

В Ізраїлі пробують зрозуміти , чи це був одиночний інцидент, чи така тепер політика росії.

Ми ж знаємо (за версією, висунутою аналітиками ІА «ЗІФ» Ліліпутін в пошуках союзників, або чому мзс росії наїхало на Ізраїль), що у пошуках «гарматного м’яса» для «російського обмеженого контингенту окупаційних військ» ліліпутін звернувся до Ірану, Талібану та Хезболли, а ті зажадали доказів вірності альянсу та розірвання особливих відносин із Ізраїлем.

Як не дивно, з точки зору географії, але Ізраїль більше європейська, західна держава, і багатолітній союзник США. Залежати у подіях в Сирії від поведінки непередбачуваної росії було помилкою. Ізраїль – частина західної цивілізації, яка перенесла в собі біль переслідування нацизму. Тому загравання зі  «східним фюрером №2» такій країні зовсім не пасує. Особливо на фоні останніх скандальних висловлювань міністра мзс росії лаврова щодо єврейського походження Гітлера, яке обурило всю єврейську еліту світу.

Тим не менше, констатуємо ще одне фактичне підтвердження просування росії в напрямку альянсу із самим верхом списку терористичних організацій світу в пошуках тимчасових союзників.

Спостерігаємо далі.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: