Лави ЗСУ поповнять нові добровольці білоруського полку «Пагоня»

НОВИНИ 12.05.2022 Коментарі 1

Білоруські добровольці полку «Пагоня» активно тренуються неподалік Києва. Свій вишкіл білоруські воїни форсують особливо завзято останніми днями. Адже, за словами командування, незабаром вони офіційно увіллються у склад Збройних сил України.

За словами засновника полку «Пагоня» Вадима Прокоп’єва – білоруського бізнесмена-ресторатора, а тепер добровольця в Україні хлопці мають можливість тренуватися на відповідних навчальних базах. Охочих поповнити білоруський полк дуже багато. В ефірі телеканалу ICTV Вадим Прокоп’єв розповів, що у Польщі можна звернутися в рекрутинговий центр ByForce й отримати можливість потрапити у полк.

Процес виглядає таким чином. У телеграм знайти чат-бот @byforce_bot, активувати його та виконати подані білоруською мовою пункти:

1) Наяўнасць службы ў войску, ваеннай катадры, спартовае выхаванне, узрост 20-45 гадоў! 2) Мы не займаемся вывазам у ЕС (для вашай бяспекі!). Звяртайцеся ў Байхэлп па эвакуацыю. 3) СЭЛФІ з ПАШПАРТАМ гэта значыць здымак гаспадара пашпарту і сам дакумент у разгорнутым стане з магчымасцю прачытаць усю інфармацыю! Калі гэты пункт не выкананы - анкета выдаляецца! 4) Не выходзь з бота пакуль не атрымаеш зваротную сувязь ад нас! Ці пакінь тэлеграм нік (@nik). Жыве Беларусь! Слава Украіне! Смерць ворагам

Як відомо, білоруси, які через переслідування лукашенківським режимом вимушено покинули свою батьківщину, допомагають Україні протистояти російській агресії. У війні проти рашистських військ у складі ЗСУ вже б’ється білоруський батальйон імені Кастуся Калиновського. Низка добровольців воюють в інших українських підрозділах. Вільні білоруси, для яких поняття СВОБОДА важить більше, ніж «мішок бульби» від лукашенка, спільно з українцями наближають перемогу над диктаторськими режимами путіна та лукашенка.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Teknik Informatika
2024-02-19 13:15:08

What role are Belarusian refugees playing in Ukraine's resistance against Russian aggression, as described in the text? regard Telkom University s1sisteminformasi.id/2021/07/27/pelatihan-pembelajaran-secara-online-untuk-sma-smk-telkom/

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: