Командувач Повітряних Сил ЗСУ подякував пілотам за Севастополь

НОВИНИ 22.09.2023 Коментарі 0

Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук подякував українським військовим льотчикам.

Його допис у ТГ-каналі з’явився після того, як стало відомо про ракетний удар по будівлі чорноморського флоту росії (чфр) в українському Севастополі.

Микола Олещук також потролив російських пропагандистів і систему протиповітряної оборони. Перші полюбляють хвалитися «всє ракєти сбіти», а другі не можуть вберегти місто від ударів з повітря. Севастополь має чи не найнасиченішу систему ППО на всій росії.

Нагадаємо, внаслідок українського ракетного авіаудару зруйновано частину будівлі чфр. У приміщенні розпочалася пожежа. Під спорудою накопичилася велика кількість швидких і пожежних авто. У центрі перекрили рух. Також тимчасово припинили плавати катери та пороми. Поліція оточила місце прильоту у радіусі двох кварталів. Уламки після вибуху розлетілися на сотні метрів.

Рашистські пропагандисти та представники окупаційної влади говорили про відбиття ракетної атаки з боку України та заспокоюють, що у будівлі чфр загинув лише один військовий – зникнув безвісти. За деякими даними, у штабі в момент удару відбувалася нарада.

Окрім ракетної атаки Крим зазнає й атаки хакерів. Так званий радник кримського гайляйтера крючков повідомив про перебої у роботі інтернетмереж.

Рашисти вже погрожують відповіддю – ударами по урядових будівлях у Києві вустами колишнього начальника чфр комоєдова.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: