Колонізація Білорусі

АНАЛІТИКА 19.07.2023 Коментарі 0

Невтішний прогноз на найближчий час для Білорусі дає політолог Павел Усов: росія прибере територію, переселить туди своє «насєлєніє із ґлубінкі» та русифікує країну.

За словами політолога, опублікованими у ТГ-каналі, росії не потрібен простір для життя і розвитку, а тільки для того, щоби виглядати і здаватися сильною для зовнішнього світу.

«Щоби бути сильним, достатньо розвивати себе: економіку, суспільство, технології. У Росії на це ніколи не було ні внутрішньої волі, ні розуму. Але завжди було невгамовне бажання завойовувати нові території.

Тож Білорусь (як і Україна) перетворюється на цей простір російського існування. Захоплюю, поки існую, існую – поки захоплюю. А чекає на Білорусь інтенсивна інтелектуальна й етнічна дебілорусизація», - пише Павел Усов.

Експерт також наводить невтішні цифри, що показують картину з вимушеною еміграцією етнічних білорусів. Кількість тих, хто покидатиме батьківщину, незабаром може зрости і це призведе до подальшого зросійщення країни.

«На даний момент з 9,2 мільйона населення країни близько 1 + мільйона – це росіяни. Деякі з них були білорусифіковані, але деякі (як Караєв, Вольфович, Косигін, Бєлоконєв та ін.) стоять на сторожі інтересів імперії разом зі зрусифікованими білорусами, позбавленими власної національної гідності. На жаль, їх доволі багато», - констатує політолог.

Більше того, придушення всього, що пов’язане із білоруською національністю, посилюватиметься. Експансія російського бізнесу, прихисток «вагнерівців», за якими можуть послідувати підрозділи «Ахмат», «Факел», призначення на ключові посади в системі освіти, управління, охорони здоров'я росіян, заселення у Білорусь із деградованих районів російської федерації (Зауралля, Далекого Сходу, Кавказу)

«Найімовірніше, цим «поселенцям» передадуть власність «негромадян», вони стануть новою соціальною базою нового режиму. Як скоро цей процес набуде масового характеру, я поки не можу сказати, але те, що він розпочався, факт – новий етап російської колонізації», - написав Павел Усов.

Що стосується «вагнерівців» у Білорусі, то для них «будь-яка територія – це простір для пограбування і розбою». Про це політолог пише у наступних своїх прогнозах:

- Навіть у РФ колишні кримінальники-«вагнерівці» вбивали і ґвалтували. Криваві злочини вчиняли в Сирії, Африці й Україні. Ще однією колонією для «вагнерівців» стане Білорусь. Злочинці та ще й із ПТС, ображені та незадоволені всіма і вся.

Я не знаю, як і в якій формі розпочнуться прояви хаосу, але вони обов’язково розпочнуться. Тим паче, що вони, мабуть, зі зброєю прийшли. Вони просто не зможуть довго сидіти в наметах без «роботи» і «справи».

Розвішуватимуть свої онучі на будівлях, вимагатимуть дармове пійло, їжу чи інші послуги. Бо вони Київ за 3 дні «брали», Бахмут «брали», Москву за дві години «брали». Розпочнуть промацувати «місцевих» силовиків: «чому ви не воювали», ми там за вас «кров пролили». Ну і таке подібне.

Чужа ядерна зброя, чужа армія, чужі найманці, чужа ідеологія та чужий президент. Зрештою, чужа війна. Правовий колапс і державний бандитизм. Тут можна говорити навіть не про втрату суб’єктності, а про африканізацію Білорусі.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: