Київ готує провокації проти Польщі: запроданець сальдо поширює рашафейк

НОВИНИ 04.12.2023 Коментарі 0

Київ буцімто готує «військову провокацію проти Польщі» на випадок критичного скорочення підтримки з боку західних країн. Цю тезу розкручує колаборант, гауляйтер Херсонщини володимир сальдо через рашаЗМІ та соцмережі. 

Цей московитський покидьок розповідає, ніби удар українці можуть завдати «у найближчій перспективі» західними чи українськими ракетами із... нанесеним українським маркуванням.

«Згідно з даними, отриманими від власних джерел в Україні, йдеться про провокацію, пов'язану з ударом західними або своїми переробленими ракетами, на деталі яких вони хочуть завдати російського маркування, щоб потім звинуватити росію. Готові це зробити вони будуть тоді, коли відчують, що Захід знизив підтримку настільки, що фронт для київського режиму готовий впасти. Це може статися в найближчій перспективі», - сказав cальдо рашаЗМІ.

Й одразу про всяк випадок додав: мовляв, важко оцінити ймовірність втілення такого божевільного плану та реакцію Заходу на його здійснення.

Він також додав, що у США «одразу зрозуміють, що сталося насправді». Тож не факт, що центри, які приймають рішення на Заході, поведуться таку провокацію. Однак те, що «Київ здатний на подібне божевілля - безсумнівно», - підкреслив сальдо. Адже, за його словами, київська влада «повністю втратила політичний розум».

Як повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБОУ, рашистські військові злочинці та їхні поплічники постійно звинувачують «злочинний київський режим» у провокаціях на території України та за її межами. Й останнім часом, користуючись ситуацією, що склалась на польсько-українському кордоні з заблокованими вантажівками, рашапропагандисти докладають максимум зусиль, аби ще більше ускладнити стосунки Києва та Варшави. Ну і ще однією метою згаданого меседжу є скорочення західної підтримки України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: