Кількість жертв унаслідок російського ракетного удару по Одесі зросла

НОВИНИ 16.03.2024 Коментарі 0

Унаслідок подвійного удару балістичними ракетами "Іскандер" по Одесі у п'ятницю, 15 березня, уже загинула 21 людина – у суботу вранці в лікарні помер іще один рятувальник.

Про це повідомила заступниця міського голови Одеси Світлана Бедрега.  повідомила, що вранці в лікарні помер ще один рятувальник.

Учорашній удар росіян по Одесі став наймасованішим за кількістю жертв від початку повномасштабного вторгнення. Усім постраждалим місто надасть компенсацію – 50-100 тисяч гривень, залежно від травм та незалежно від того, де людина зареєстрована. Мерія також візьме на себе витрати на поховання.

Сьогодні Одесу відвідали міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко та голова Національної поліції України Іван Вигівський (на фото) для вшанування памʼяті загиблих і відвідин поранених унаслідок учорашніх ракетних ударів росіян. 

"Ворог прицільно вдарив саме по цивільній інфраструктурі: магазини, автосервіс, житлові будинки – ось що стало ціллю терористів. Але й на цьому росіяни не зупинилися – цинічно нанесли повторний удар. 

Станом на зараз відомо про понад 70 поранених людей. На жаль, 21 людина загинула: рятувальники, правоохоронці, медики, звичайні перехожі. 

Відвідав поранених, їм надається необхідна медична допомога. Ще є люди з важкими травмами, лікарі борються за їхні життя. Крім того, працюють психологи та психіатри, щоб допомогти постраждалим пройти через цю травму.   

Слідчі поліції та СБУ завершують фіксацію цього злочину. Ми зробимо усе, аби рф понесла покарання за усі воєнні злочини у Міжнародному суді", - йдеться у повідомленні ТГ-каналу Ігоря Клименка.

Під час оперативної наради з керівництвом Державної служби з надзвичайних ситуацій, Нацполіції, територіальним командуванням Нацгвардії та Держприкордонслужби міністр внутрішніх справ доручив проаналізувати наявні інструкції та за необхідності внести корективи в алгоритм роботи.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: