Касетні боєприпаси та російські флуктуації...

АНАЛІТИКА 10.07.2023 Коментарі 0

Реакція російської пропаганди на передачу Україні від США касетних боєприпасів була цілком передбачуваною – звинувачення в якомусь «невибірковому» застосуванні. При цьому росія задіює і своїх маріонеток у цій кампанії.

Найближчим часом, та й загалом уже, росія активізує в інших країнах, зокрема, європейських, де заборонено касетні боєприпаси, своїх кишенькових політиків, ЗМІ, журналістів, «експертів» для того, щоби розкритикувати та дискредитувати Україну.

Разом із тим серед цих ЗМІ та журналістів будуть і видання, а так само персони, яких умовно вважають авторитетними. Хоча, якщо копнути та розібратися, за кожним є хвіст... А тому суспільству потрібно бути готовим до гібридної інформаційної хвилі проти України. І не лише суспільству.

На жаль, із 2022 року, коли, здавалося б, інформаційна політика має бути максимально зваженою та виборчою, багато українських журналістів, причому не вчорашні випускники, тягнули в наш інформаційний простір деструктивні гібридні наративи.

Україна має повне право застосовувати для свого захисту і звільнення своїх територій усі засоби та методи в рамках закону. А касетні боєприпаси ні українським законодавством, ні американським не заборонені. Не кажучи вже про те, що не росії взагалі будь-кому щось вказувати.

З іншого боку, те, що росія не на жарт стурбована перспективою застосування Україною високоточних боєприпасів із касетною бойовою частиною та активізуватиме своїх маріонеток, дозволить нам провести додаткову ревізію європейської агентурної мережі кремля.

Олександр Коваленко, ТГ-канал

Ілюстрація – скрін одного з рашистських телеграм-каналів, що розповсюджують контент проти надання з боку США для України касетних боєприпасів. Російська федерація у своїй загарбницькіо-геноцидній ійні, до слова, застосовує в тому числі і касетні бомби, від яких гине багато цивільних українців 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: