Кара Божа: на московії зек-дезертир убив батька очільника пресслужби РПЦ

НОВИНИ 30.12.2023 Коментарі 0

На московій у придорожній канаві виявили тіло 90-річного Романа Лєгойди з багатьма колото-різаними ранами. Він – батько  керівника пресслужби російської православної церкви владіміра лєгойди. На старого напав 25-річний адам щєрбаков. Останній, за даними російських джерел, виявився дезертиром, якого завербували у загін "шторм z" у колонії у Брянській області.

Щєрбаков (на фото праворуч) – уродженець Брянська, мав декілька судимостей за  розбої та пограбування. Після підписання контракту з російським міноборони декілька місяців був штурмовиком. Проте втік, коли усвідомив, що шансів вижити на фронті дуже мало.

У пошуках грошей зустрів у підмосковній крамниці 90-річного Лєгойду, який прийшов туди по хліб. Дезертир розповів йому про свої "подвиги" на "сво", поскаржився на долю. Розчулений Лєгойда (на фото) погодився підвезти його у своєму авто до сусідньої крамниці.

По дорозі щєрбаков, погрожуючи ножем, зажадав гроші. Старий мав зі собою 100 тисяч рублів і вчинив опір. Після цього зек вчинив убивство, за яке його затримали незабаром.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: