КДБ Білорусі намагатиметься зірвати демократичні вибори до Координаційної Ради

НОВИНИ 02.05.2024 Коментарі 0

Четверте головне управління КДБ Білорусі, яке відповідає за захист «конституційного ладу», провело розширену нараду. Головний «кадебіст» Білорусі іван тертель попередив особовий склад, що роботу управління оцінюватимуть за результатами виборів білоруських демократичних сил до Координаційної Ради (КР). Вибори, нагадаємо, триватимуть три дні – 25-27 травня.

Завдання максимум режиму лукашенка – зірвати виборчий процес, скомпрометувати лідерів, по-максимуму тиснути на родичів учасників виборчого процесу, компрометувати та залякувати охочих скористатися електронним майданчиком для голосування. Про це пише ТГ-канал «БЕЛАРУСКАЯ ВЫВЕДКА».

Начальник головного 4-го управління окреслив основні напрямки зусиль з дискредитації опозиційного лідерства та самої КР.

На проведення операції зорієнтовано всю агентуру КДБ за межами Білорусі. Заплановано провести досі небачені за масштабами ІПСО проти демсил з метою максимально негативного інформаційного тиску та залякування громадян рб з метою запобігання участі у виборах за допомогою голосування. 

Разом із тим у КДБ наголошують, що весь комплекс оперативних заходів головно спрямований ззовні та не повинен «підсвічувати» і рекламувати виборчий процес усередині країни.

«Зливи» компроматів – перший та один із головних симптомів роботи самого КДБ та на КДБ. Одразу після травневих свят вийде репортаж на ТБ з подробицями від КДБ, що компрометують лідерів думок і Кабінет Світлани Тихановської.

Лідерам думок потрібно розуміти, що ніхто, окрім вас самих, не зробить так ефективно роботу за КДБ. Ваша передвиборна боротьба, якщо в ній розпочнеться обливання брудом конкурентів, інспірує та підігріє «гебня» з метою дискредитації вас самих і ваших колег.

Якщо ви допустите такий звичний вам і сумнозвісний усередині країни «бульбасрач» - це буде черговою тріумфальною перемогою лукашенка. Вибори в КР та їх результати стануть іспитом на вашу спроможність. Воюйте з Лукашенком, а не між собою», - йдеться у тексті.

Тим часом коаліція команди Павла Латушка та Руху «За Свободу» запропонувала іншим учасникам виборів до Координаційної Ради підписати пакт про чесні вибори. Текст розміщено у Телеграм-каналі Павла Латушка.

Усього ж виявили бажання позмагатися за симпатії білорусів до Координаційної Ради та 13 виборчих суб'єктів. Їх повні списки опубліковано, зокрема, у ТГ-каналі КР.

На ілюстративному фото з відкритих джерел: головний "кадебіст" Білорусі іван тертель доводить до підлеглих план щодо зриву виборів до Координаційної Ради 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: