Із сектора Гази полетіло в Ізраїль 200 ракет: третина пусків виявилась невдалою

НОВИНИ 10.05.2023 Коментарі 0

Сьогодні, у середу, 10 травня, з території сектора Гази випустили по Ізраїлю 200 ракет. 

Про це заявила Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ), повідомляє сайт Новини Ізраїлю.

Зокрема, у новині сказано: «За останні півтора години терористи сектора Гази випустили по Ізраїлю понад 200 ракет. 70 з них летіли в бік території регіональної ради Ешколь, що на південь від Сдерота. Майже всі ці ракети упали в незаселеній місцевості або були збиті батареєю «Залізного купола». Одна ракета взорвалась возле курятника і викликала велику пожежу».

«Із більш сотні запущених ракет лише одна поцілила в житловий будинок у Сдероте. Нікто не постраждав, оскільки жителі заздалегідь виїхали з міста, однак завдано істотних  майнових збитків».

Прес-служба ЦАХАЛа повідомила, що близько 30% запусків ракет «Ісламського джихаду» виявилися невдалими - майже третя ракета вибухнула на території сектора Гази. За повідомленням військової розвідки, ХАМАС на даному етапі не бере участі в обстрілах. ВВС ЦАХАЛа знищили з початку обстрілів близько 40 пускових установок ракетників «Джихада».

Також євреї повідомили, щзо йдщеться про «відповідь терористичних організацій після того, як минула доба, коли були ліквідавані  три командири військового крила «Ісламського джихаду».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: