Із Білорусі не випускатимуть людей

НОВИНИ 28.09.2023 Коментарі 0

Інсайдерські джерела повідомляють про таємно створену режимом лукашенка робочу групу для запобігання витоку людських, інтелектуальних і фінансових ресурсів.

До неї увійшли представники радбезу, оперативно-аналітичного центру (ОАЦ) і комітету державного контролю (КДК). У кожному відомстві повинні розробити  концепцію для реалізації поставленої мети.

Можуть обмежити кількість поїздок громадян, які перебувають у резерві та запасі, запровадити дозвільну систему військкоматів. Обмеження стосуватимуться і юнаків, які перебувають на допризовному обліку (школярі 10-11 класів). Узгоджують процедуру взаємодії військкоматів із призовними комісіями. Доцільність та тривалість виїздів для військовозобов'язаних доведеться узгоджувати з військкоматами, а для школярів – можлива повна заборона на виїзд до зарахування до навчальних закладів. Мета – запобігти виїзду випускників на навчання до закладів за кордоном.

У вищих навчальних закладах Біорпусі планують запровадити всім випускникам відпрацювання до 3-ох років незалежно від форми навчання. Це також суттєво перешкоджатиме виїзду, який хочуть довести до мінімуму.

Професійну еміграцію стримуватимуть податками та тарифами ЖКГ, зобов'язаннями утримання дітей і батьків. Для цього розробляють відповідне законодавство.

КДК опрацьовує механізми тотального контролю за вивезенням капіталу, включно з готівкою.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: