Фейк Кремля про Аушвіц-Біркенау (Освенцім) спрямовано на розпалення ворожнечі між Польщею, Україною та країнами Балтії

НОВИНИ 17.01.2020 Коментарі 0

14 січня 2020 року, опальний український (де-факто російський) політик Микола Азаров, в черговий раз вирішив просувати кремлівські фейки, якими російська пропаганда намагається вбити клин між Україною, Польщею та країнами Балтії.


Особливий цинізм та безпрецедентність цього фейку полягає в тому, що він стосується надзвичайно чутливої теми – таборів смерті на території РП, які діяли в часи нацистської окупації.

Зараз Азаров та інші кремлівські пропагандисти, поширюють в мережі інформацію про те, що, нібито, у опублікованих польським Інститутом національної пам’яті списках охоронців табору СС  Аушвіц-Біркенау, більшість становлять українці, литовці та латиші.

Ця вражаючу за цинізмом брехню Кремля без сумніву спрямована на розпалювання міжнародної та міжнаціональної ворожнечі між українським, польським, литовським, латиським та єврейським народами.

Неправдивість інформації насправді дуже просто перевірити, для цього достатньо пройти за посиланням - truthaboutcamps.eu та переглянути опубліковані ІНП Польщі списки.

Переважаюча більшість у них не слов’янські та не балтійські прізвища та імена, а саме німецькі чи австрійські.

Цілком зрозуміло, що російська пропаганда будується на неграмотності, довірливості та повній відсутності критичного мислення у споживачів інформації,


Сподіваємось українські, польські та прибалтійські ЗМІ, зможуть оперативно розвінчати черговий міф Кремля.

ІА "Західний інформаційний фронт"

ілюстративне фото tsn.ua

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: