ФБР обшукало помешкання рашапропагандиста у США

НОВИНИ 08.08.2024 Коментарі 0

У будинку ексрозвідника та пропагандиста Скотта Ріттера, який не приховує своєї проросійської позиції, 7 серпня слідчі ФБР провели обшук.

Про це повідомляє NewsChannel 13 – його журналісти зафіксували агентів ФБР, які обшукують і фотографують обидві машини Ріттера на території на Довер Драйв у Делмарі, штат Нью-Йорк.

За словами речниці ФБР Сари Руан, працівники бюро обшукували будинок у зв'язку з федеральним розслідуванням. Однак інших подробиць розслідування вона, відповідно до стандартної політики ФБР, не надала.

Натомість сам Ріттер вважає, що обшук спровокувала його співпраця з рашаЗМІ.

«Судячи з їхніх (силовиків) питань, їх, мабуть, в першу чергу турбують мої стосунки з RT і Sputnik. Або, зокрема, те, що я отримую вказівки від RT і Sputnik і отримую за це компенсацію, а це означає, що я працюю на користь російського уряду», - сказав він у відео, яке опублікував у своєму ТГ-каналі, і яке тепер масово цитують рашапропагандисти.

За словами Ріттера, його звинуватили в тому, що його статті були призначені для маніпуляції думкою американського народу на користь російського уряду. Він назвав такі звинувачення вкрай абсурдними та заявив, буцім «уряд США оголосив йому війну».

«Нехай буде так. Ми на війні. І це не та війна, яку я збираюся програвати», - хвалькувато запевнив Ріттер. Він додав, що не коїв жодного злочину, і не є  ніяким іноземним агентом, про що знають силовики. Обшуки вдома він назвав «актом залякування» з боку уряду США. Загалом, усе в досі рашапропаганди.

Ху із Скотт?

Скотт Ріттер часто коментує події для рашаЗМІ та створює публіцистичні матеріали для російської державної англомовної медіакомпанії Russia Today. Найчастіше він розхвалює міць російської армії та прогнозує неминучу поразку України.

Ріттер - колишній військовий, у 90-ті роки був інспектором ООН з озброєнь в Іраку. Відомий своєю постійною критикою зовнішньої політики США та підтримкою росії у війні проти України. На рашаТБ його часто представляють як колишнього офіцера американської розвідки.

До речі, ще у 2011 році суд США визнав Ріттера винуватим у педофілії. Він був засуджений і провів три роки у в’язниці.

На початку лютого 2024 року Ріттер відвідав окупований Луганськ, де зустрічався з ватажком терористів Леонідом Пасічником. 18 січня Центр національного спротиву повідомив, що Ріттер побував також на окупованій частині Херсонщини.

А на початку літа поліцейські зняли рашапропагандиста з авіарейсу, яким Ріттер прямував на Петербурський економічний форум.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: