Для ветеранів і ветеранок оголосили додатковий набір на безкоштовний курс для ІТ-навчання   

НОВИНИ 07.11.2023 Коментарі 0

До 10 листопада цього року прийматимуть заявки на участь у навчальному курсі «Перекваліфікація ветеранів для муніципальних центрів надання адміністративних послуг та ІТ-ролей через мережі центрів компетенцій». Навчання безкоштовне, після закінчення курсу для найкращих учасників передбачено стажування та допомога у працевлаштуванні, зокрема у ЦНАПах та IT-компаніях.

Навчатися можна онлайн чи офлайн – у Центрах інновацій і компетенцій «Кібер Дія». Їх нещодавно відкрили у провідних вищих навчальних закладах Києва, Дніпра, Львова та Харкова.

Заповнити заявку на участь можна за цим покликом.  

«Разом із чотирма провідними університетами ми зараз запускаємо Центри інновацій та компетенцій «Кібер Дія». 1 листопада вони відкрили свої двері для ветеранів і ветеранок, для яких, окрім навчання, буде організовано багато інших цікавих і корисних заходів разом із представниками ЦНАПів, ІТ-компаній тощо. Потім – стажування та допомога із працевлаштуванням.

Ветерани повертаються з війни і допомогти їм – спільна справа для всіх. Порадьте своїм знайомим ветеранам, що повертаються з війни, цю можливість», - наголосив Олександр Найда, менеджер з бізнес-партнерства проєкту та співзасновник ГО «Наукова асоціація кібербезпеки України».

«Так, війна ще триває. Але вже зараз багато воїнів повертається до цивільного життя. Бути демобілізованим – це ще не значить повернутися до цивільного життя. До нього ще потрібно знову звикнути та адаптуватися, знайти собі справу до душі. І наш громадській обов’язок – допомогти нашим воїнам, які ризикували своїм життя та жертвували своїм здоров’ям, повернутися до нормального життя», - коментує Андрій Пазюк, координатор Центрів інновацій та компетенцій «Кібер Дія» та керівник Громадської спілки «Платформа Кібер Дія». 

Проєкт реалізовує ГО «Наукова асоціація кібербезпеки України» за фінансової підтримки від урядів Канади, Фінляндії, Швеції, Швейцарії, Великої Британії і Сполучених Штатів.

Більше про проєкт можна дізнатися на сайті ITVeteranoCluster.


 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: