Для українців-школярів на окупованих рф територіях готують zомбо-підручники

НОВИНИ 01.03.2023 Коментарі 0

Українську мову на окупованих територіях викладатимуть за спеціальним підручником, що формуватиме у дітей «традиційні російські цінності».

Відповідну ініціативу з вивчення української мови для шкіл на окупованих рашистами українських територіях запроваджуватимуть з ініціативи кремля. Про це Телеграм-канал «Можем обьясниь» довідався з відповідного державного контракту. Підручник готують для 5-9-их класів. Проте лише для тих, хто вирішить продовжувати навчання саме українською мовою. Можна лише здогадуватися про відсоток таких сміливців в умовах тоталітарної рашистської системи.

Але навіть якщо припустити, що росіяни дозволять на тимчасово окупованих українських територіях дітям середніх класів вивчати українську мову, то радіти зарано. Адже згідно з технічним завданням, майбутній підручник повинен «формувати у тих, хто навчається, традиційні російські цінності, що відображають самобутній духовний, історичний і культурний розвиток багатонаціонального народу росії, історичну пам'ять і наступність поколінь, єдність народів росії, вищі моральні почуття, пріоритет духовного над матеріальним, сімейні традиції». Тобто для маленьких українців, які опинилися в російській окупації, готують класичне програмування світоглядних позицій, що є частиною російської імперської політики з давніх давен.

Підручники повинні формувати у школярів «громадянську позицію» за допомогою, в тому числі, на 90% ілюстрованого матеріалу російського контенту. Вартість проекту з підготовки підручника фактично взятих у полон маленьких українців, що мусить відповідати конституції росії, становить 8,5 мільйона рублів.

Про плани створити підручник з української мови повідомляв іще минулого року міністр просвіти рф сєрґєй кравцов (на фото).

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: