Цієї ночі ворог черговий раз масовано атакував безпілотниками Київ

НОВИНИ 25.11.2023 Коментарі 0

Цієї ночі ворог здійснив чергову атаку на столицю. Попередньо, падіння уламків зафіксовано у Солом’янському і Дніпровському районах.

Про це повідомило Головне управління ДСНС України у м.Києві.

Загалом цієї ночі рятувальники виїжджали на виклики з ліквідації наслідків ворожих обстрілів 15 разів.

Солом’янський район: сталося руйнування даху дитячого садку на площі 100 кв. м, ліквідовано пожежу трьома осередками на площі 2 кв.м;

За іншою адресою сталося падіння уламка біля пʼятиповерхівки, внаслідок вибухової хвилі пошкоджено 4 автомобілі та вибиті вікна в будинку з 1 по 5 поверхи. На 2-му поверсі фахівці ДСНС врятували 2 жінки, які були заблоковані в квартирі.

Дніпровський район: сталося падіння уламка на сходову клітину 27 поверхового житлового будинку, також пошкоджено технічний поверх.

За іншими адресами допомога не надавалась.

На місці подій було залучено 81 рятувальників та 17 од. техніки.

Водночас Київська міська військова адміністрація повідомила: " Четверта атака ворожих безпілотних літальних апаратів на Київ за цей місяць. Цей напад дронів став наймасованішим з початку повномасштабного вторгнення! У столиці тривога тривала понад 6 годин. Символічно, що рашисти (нащадки тоталітарної радянського режиму) здійснили цю атаку в День пам’яті жертв голодоморів. Так вони продовжують геноцид України та українців.

За попередніми даними, противник вкотре застосував баражуючі боєприпаси типу «Shahed». БпЛА заходили на Київ хвилями, численними групами, з різних напрямків, постійно змінюючи курс за вектором руху. 

Силами та засобами ППО було уражено майже п'ять десятків повітряних цілей! (остаточні підсумкові дані щодо типу та кількості оприлюднять Повітряні Сили). 

За попередніми даними, внаслідок збиття ворожих дронів зафіксовано падіння уламків в різних районах міста: 

-  у Солом'янському районі внаслідок падіння уламків є двоє постраждалих - в обох гостра реакція на стрес, без госпіталізації. Також в цьому районі, у 5-поверховому будинку сталося руйнування на другому поверсі, вибиті шибки з першого по п’ятий поверх. В будівлі було заблоковано дві жінки. Також в Солом'янському районі сталося загоряння на території дитячого садочку і на іншій локації – в нежитловому приміщенні на площі 100 метрів квадратних.

-  у Дніпровському районі міста уламки впали на верхні поверхи багатоповерхівки, сталося задимлення.

-  у Голосіївському районі уламки упали на зону зелених насаджень, без потерпілих.

-  у Печерському районі - також на незабудовану територію. Попередньо без наслідків".

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: