Церковна хористка і дружина попа наводила російські ракети на позиції ЗСУ

НОВИНИ 14.12.2023 Коментарі 0

Служба безпеки України затримала церковну хористку Української православної церкви московського патріархату за російських ракет на позиції Збройних Сил України поблизу Запоріжжя. Водночас коригувальниця, яка сподівалася на повну окупації регіону росіянами, виявилася дружиною настоятеля місцевого храму УПЦ (мп).

За координатами, які надавала попадя, російські окупанти намагалися уразити місця базування Сил оборони поблизу обласного центру.

Ворога цікавили пункти тимчасової дислокації підрозділів ЗСУ, які залучені до контрнаступальних операцій на Бердянському та Мелітопольському напрямках.

СБУ затримала російську інформаторку у її помешканні в одному зі селищ неподалік Запоріжжя.

За даними розслідувачів, іще від початку повномасштабного вторгнення росфедерації жінка підтримувала злочинні дії російських загарбників та сподівалася на захоплення всього південного регіону України. Своїми надіями вона ділилася під час розмов по телефону зі своїми знайомим з москви.

"Згодом фігурантка почала відслідковувати місця зосередження особового складу та військової техніки ЗСУ на території громади. Отриману інформацію вона месенджером передавала своїм знайомим у росії, які потім "звітували" про це представникам спецслужб рф", - повідомила пресслужба СБУ у ТГ-каналі.

Слідчі СБУ повідомили хористці про підозру за ч. 2 ст. 114-2 Кримінального кодексу України (несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення ЗСУ, вчинене в умовах воєнного стану).

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: