Черговий російський фейковий вкид у Словаччині

НОВИНИ 24.05.2017 Коментарі 0

20 лютого 2017 року словацька опозиційна партія «Свобода і Солідарність» висловила рішучий протест у зв'язку з публікацією в російській газеті «Известия» інформації про те, що її лідер Ріхард Сулик (Richard Sulík, на фото)  в минулому спікер словацького парламенту та діючий депутат Європейського Парламенту підтримує ідею виходу Словаччини з ЄС.

Слід зазначити, що ідея, так званого, «SLOVEXIT» активно розпочалась мусуватись рядом російських ЗМІ шляхом поступового нагнітання з початку 2017 року в інформаційному просторі меседжів на кшталт (мовою оригіналу): «Выход из ЕС в том или ином виде поддерживают при партии словацкого парламента: «Котлеба — Народная партия наша Словакия», «Мы — семья» и «Свобода и солидарность».

Публікації, в російських «Известиях» викликали значний резонанс в політичних колах словацької опозиції. Зокрема, у заяві словацької опозиційної партії «Свобода і Солідарність» йдеться про те, що зазначена політична сила ніколи не виступала за вихід СР зі ЄС, та її лідер Р. Сулик неодноразово публічно висловлювався проти всіх кроків, пов'язаних з цим питанням. Зокрема, зазначається, що «критика представників партії бюрократії в роботі керівних органів ЄС не має нічого спільного з організацією петиції за вихід СР з ЄС, що активно рекламується останнім часом представниками екстремістської опозиційної партії - «Народна партія - наша Словаччина». В той час як її діяльність фактично повністю підконтрольна проросійським силам в Словацькій Республіці.

​​​​​​ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНСТВО

"ГО "ЗАХІДНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ФРОНТ" 

за матеріалами словацької преси - www.skrsi.rtvs.sk, www.topky.sk

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: