Бригади ТрО західного регіону вивчали методи протидії ворожим інформаційним впливам

НОВИНИ 11.07.2023 Коментарі 0

Ефективно протидіяти ворожим наративам в інформаційному просторі, правильно будувати систему внутрішніх і зовнішніх комунікацій у військових частинах, відводити інформаційно загрозливі для підрозділів територіальної оборони ситуації.

Про це й інше військовослужбовці бригад ТрО західного регіону України дізнавалися під час базового навчання у рамках реалізації Комунікаційної стратегії та системи протидії рф в інформаційному просторі на рівні Регіонального управління Сил ТрО «Захід».

Учасників навчань – представників служб зв'язків із громадськістю, груп комунікацій, а також цивільно-військової співпраці бригад тероборони привітав начальник регіонального управління сил ТрО «Захід» полковник Олександр Кяго, повідомляє на своїй сторінці у FB 103-тя окрема бригада територіальної оборони Збройних Сил України.

За словами Олександра Кяго, інформаційна війна є однією з найважливіших у боротьбі з росією. Тому військовослужбовці ТрО повинні вміти ефективно протидіяти поширенню ворожих наративів і фейків.

Після завершення триденних занять усі учасники отримали іменні сертифікати про успішне проходження навчання.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: