Блискавка стала причиною вибуху на залізниці на кордоні Білорусі й України

НОВИНИ 29.08.2023 Коментарі 0

На кордоні України з Білоруссю вибухнули міни. Пошкоджено залізничне полотно.

Речник Держприкордонслужби України Андрій Демченко підтвердив білоруській редакції Радіо «Свобода», що міни підірвалися «на одному напрямку поблизу лінії кордону» від блискавки.

«За інформацією, якою я володію, ніхто не постраждав. Окремо додам, що діє обмеження пересування громадян на кордоні, особливо поблизу лінії кордону. Тому мінні загородження на окремих напрямках, важливих для безпеки України, загрожують лише тим, хто хоче прийти до нас із війною», - наголосив Андрій Демченко.

ТГ-канал Радіо «Свобода» також нагадує, що цього року на початку липня на території Волинської області на кордоні з Білоруссю стався вибух міни. Тоді його причиною також стала блискавка. Унаслідок інциденту пошкоджено місцеву дорогу.

За інформацією ТГ-каналу «Беларускі Гаюн», вибухи сталися вночі, 29 серпня. Приблизно о 3:30 на залізничному мосту за 800 метрів від станції «Словно» здетонувало декілька протитанкових мін ТМ-62М.

На фото видно зруйноване залізничне полотно на мосту прямо на самому кордоні Білорусі з Україною. Також можна побачити навіть прикордонний стовп РБ. Фото зроблено із території РБ у бік України.

Вибухи пошкодили опору мосту і зруйнували залізничне полотно в обидва боки.
Фото «Беларускі Гаюн»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: