Автівки записані на родичів: історія про контррозвідника СБУ – любителя російського шансону

НОВИНИ 14.11.2023 Коментарі 0

Є продовження історії з контррозвідником СБУ, який влаштував бійку з військовими у ресторані у Вінниці. В СБУ повідомили, що підрозділи внутрішньої безпеки проводять службове розслідування щодо фактів, які зʼявилися в ЗМІ стосовно співробітника Управління СБУ у Вінницькій області, любителя російського шансону.

Про це повідомив Центр протидії корупції.

"Наразі Дмитра Сивака відсторонили від виконання службових обовʼязків та вивели в розпорядження. "Наголошуємо, що така поведінка не гідна військового, особливо в той час, коли тисячі доброчесних і патріотичних співробітників СБУ борються з ворогом, воюють на фронті та наближають Перемогу України", - підкреслили в СБУ.

Дякуємо за адекватну і своєчасну реакцію. Гарний приклад для інших органів, які подекуди ігнорують публікації у ЗМІ та в соцмережах.

Нагадаємо, вінницькі журналісти першими повідомили про негідну поведінку працівника СБУ.

Згодом ми в ЦПК придивились ближче до родини Сивака і виявили, що на бабусю Дмитра записаний мінівен Volkswagen Caravelle. На момент купівлі аналогічне авто могло коштувати до $40-45 тисяч. 75-річна жінка на цьому авто не їздить і, за нашими даними, ніколи не їздила.

Також на батька контррозвідника записані авто Volkswagen e-Golf (зараз такі продають в діапазоні $20 тисяч) і мотоцикл BMW R 1250 RT (такий продають за майже $17 тисяч). Водночас жодних даних про те, що бабуся чи батько Дмитра Сивака мали чи мають бізнес, у реєстрах немає.

Сивак-старший у розмові з нами заявив, що "це не наша справа", як його родичі придбали такі автівки і що "не на часі робити такі публікації". Більшість з вас в коментарях зазначили, що якраз "на часі". Добре, що в СБУ теж поділяють цю думку", сказано у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно через соцмережі стала відома історія, як у вінницькому ресторані "Арталь" святкував день народження працівник департаменту військової контррозвідки СБУ Дмитро Сивак. Також того ж дня у сусідній залі відзначав день народження військовий, який служив на передовій.

На святі контррозвідника увімкнули російський шансон - "Владімірскій централ", потім "Пріходієте в мой дом, моі двері открити".

Гості військового зробили сусідіам зауваження. ВІдтак розпочалася бійка, яку почали контррозвідник і його батько Руслан Сивак.

Потім пан Сивак скерував нас до свого адвоката. А коли ми попросили контакти цього адвоката, сказав, що як ми їх не знаємо, то нема чого дзвонити.

На фото Руслан Сивак (передній план) і Дмитро Сивак.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: