Агітбригади для «бойового духу». Привид ІІ світової вештається московією

НОВИНИ 28.02.2023 Коментарі 0

Таке враження, що рашисти щоразу глибше скочуються в парадигму «вєлікой отєчєственной», і готові при цьому застосовувати увесь сталінський арсенал.

Тож у рамках кампанії «все для фронту, все для перемоги» росіянський мінкульт спільно з мінубивства активно формують агітаційні бригади. Сподіваються, що як і 80 років тому, артисти зможуть упливати на моральний дух бійців – щоправда, цього разу йдеться вже про загарбників.

До складу агітаційних бригад входять артисти «з найрізноманітніших регіонів, різного жанру та різного віку», розповіла в ефірі рашаТБ міністерка культури рф Ольга Любімова.

- Десь хлопців на реабілітації відвідати, десь з великим концертом, десь виступити на площі, ще десь поїхати у регіони, - зазначила Любімова.

Імен та прізвищ артистів-агітаторів вона не називала. Проте, за її словами, «вони самі просять дати їм можливість взяти участь, допомогти загальній справі тим, що вони вміють і люблять робити». Схоже, що росіянські так звані артисти не особливо замислюються над категоріями добра і зла та готові співати-танцювати-веселити свою орду, яка зайнята захопленням сусідньої країни.

Джерела газети «Вєдомості» ще у жовтні повідомляли, що за дорученням заступника голови ліліпутінської адміністрації сєргєя кірієнко до військових частин, де навчали мобілізованих, почали виїздити агітаційно-пропагандистські бригади. Їм було доручено «піднімати бойовий настрій» майбутнього гарматного м’яса.

Щоправда, робилося це цілком по-радянськи: до складу такої бригади, окрім творчого колективу, включали також федерального депутата, представника «Бойового братерства» і… лектора товариства «Знання». Класика!

Зважаючи на темпи утилізації «окрилених» такими агітбригадами рашистів, рецепт із 40-их років ХХ ст. не надто ефективно працює у 20-их роках ХХІ ст. Мабуть, також варто очікувати сталінсько-ліліпутінського наказу «ні кроку назад», таборів та штрафбатів для звільнених з полону та «зачисток» московії від інвалідів, які втратили кінцівки під час цієї загарбницької інвазії. Ну і масових розстрілів старших офіцерів – без цього «реконструкція» сталінізму буде не повною.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: