10 років тому розпочалася війна з росією

ВІДЕО 20.02.2024 Коментарі 0

У лютому 2014 року російська федерація розпочала агресію проти України. Перед цим українці героїчно протистояли на Майдані проти свавілля проросійської влади й увіковічили своє ім’я у скрижалях Героїв Небесної Сотні.

Десять років тому російські окупанти захопили Автономну республіку Крим, деякі райони Донецької та Луганської областей, - нагадує пресслужба Генерального штабу Збройних Сил України. .

- 24 лютого 2022 року кремль хотів остаточно знищити військовим шляхом українську державу й ідентичність. Цей напад завдав підступного удару міжнародному світопорядкові, створеному після Другої світової війни, підірвав стабільність не лише Європи, а й глобальної безпеки загалом.

Вшанували пам’ять про подвиг Героїв Небесної Сотні, полеглих на Майдані, і Президент України із дружиною.

- Десять років тому українців спробували вбити у власній країні, у власній столиці лише за мирний вибір бути собою та бути вільними. Десять років, як спроби знищити нас і нашу незалежність тривають. Проти беззбройної Небесної Сотні були кулі. Тепер – це ракети, дрони та армії. Але десять років тому ми встояли й далі стоїмо». - йдеться у тексті Володимира Зеленського.

Сьогодні Україна вшановує пам’ять про подвиг Героїв Небесної Сотні. Пам’ять про те, як українці вміють виборювати власну свободу. Пам’ять про те, що наша єдність не має противника, здатного її перемогти. Що самовідданість українців не має меж і творить історію. 

10 років тому українці вирішили раз і назавжди: ми хочемо й будемо жити лише у європейській державі. Все це 10 років тому для народу було стимулом боротись. 

Усе це є стимулом для нас і сьогодні. Захищати свою землю. Захищати свою свободу. Захищати своє завтра. Захищати свою Україну. Слава Україні!

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: