путінський терор: в Одесі під завалами будинку знайдено тіла 12 загиблих, серед них 5 дітей

НОВИНИ 03.03.2024 Коментарі 0

За попередніми даними, внаслідок нічного удару росіян, зруйновано 18 квартир дев’ятиповерхового житлового будинку. На місці проводяться першочергові аварійно-рятувальні роботи в безперервному режимі, до яких від ДСНС залучено 96 особи та 25 одиниць техніки, також праюють психологи ДСНС та кінологічні розрахунки, - повідомили в МВС України.

Рятувальниками з-під завалів деблоковано тіла 10 загиблих осіб, з них троє дітей (2021 року народження, немовля 4 місяці та немовля 8 місяців). 

Уього загинули 10 осіб, з них 3 дитини. Постраждало 9 людей, з яких 1 дитина. Врятовано 5 осіб. 

Розібрано та вивезено понад 700 т будівельних конструкцій.

Відновлено теплопостачання 12 багатоквартирних житлових будинків та ДНЗ.

Додатково розгорнуто пункти обігріву та надання психологічної допомоги. 126 людей отримали допомогу від психологів ДСНС.  Працівниками Працівниками ГО «Червоний хрест» організовано харчування.

Організовано роботу штабу з ліквідації наслідків обстрілу під керівництвом міського Голови. На місці події працює мобільна оперативна група апарату ДСНС України.

Нагадаємо, вночі проти 2 березня, ворог атакував Одещину 8 шахедами, сім з них було знищено. Один з дронів влучив у 9-поверховий будинок спального району Одеси.

"Такі атаки дронами Shahed не мають військового сенсу і не можуть мати жодного. Це тероризм, спрямований виключно на знищення життів, виключно на залякування людей.

Світ знає, що можна протистояти тероризму. У світі достатньо систем протиракетної оборони, систем для захисту від дронів та ракет Shahed. А затримка постачання зброї Україні, систем ПРО для захисту наших людей призводить, на жаль, до таких втрат, до того, що список дітей, чиї життя забирає Росія постійно зростає.

Україна не просила нічого більше, ніж необхідного для захисту життя. Коли втрачаються життя, а партнери просто грають у внутрішні політичні ігри або суперечки, які обмежують нашу оборону, це неможливо зрозуміти. Це неприйнятно. І забути буде неможливо – світ це пам'ятатиме.

Російський терор має бути переможений. Це фундаментально", - написав у ФБ Президент України Володими Зеленський 

Згодом у ДСНС повідомили про більшу кількість жертв унаслідок російського нападу:

- На жаль, російський безпілотник забрав життя 12 людей, серед яких 5 дітей!
5 малюків в одну мить стали небесними ангеликами через божевілля "недолюдей" з "недокраїни"...

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: