За цей рік на польсько-білоруському кордоні понад 10 тис. спроб нелегального перетину

НОВИНИ 28.05.2023 Коментарі 0

Ситуація на польсько-білоруському кордоні стає все більш серйозним викликом. Відтак, у Польщі вкотре застерігають від поширення російської дезінформації.

Про це повідомляє Польське радіо.

Зокрема, урядовий уповноважений з питань безпеки в інформаційному просторі Станіслав Жарин поінформував, що Федеральна служба безпеки Росії заявляє, що "очікує провокацій" на кордоні з Польщею та країнами Балтії.

За його словами, зазичай такі повідомлення передують провокаціям Росії проти Польщі та країн східного флангу НАТО:

«Ми стежимо за ситуацією, адже Росія все ще залишається агресором. Вона зацікавлена у дестабілізації країн заходу, тому проводить гібридні операції проти Польтщі та інших країн НАТО. Нема також сімнівів у тому, що ситуація на польсько-білоруському кордоні стимулюється та управляється з Росії»

Уповноважений з питань безпеки в інформаційному просторі також підкреслив, що нинішня ситуація на польсько-білоруському кордоні є дедалі серйознішим викликом для країни. Цього року було здійснено понад 10 тисяч спроб нелегального перетину кордону. Польські служби підрахували, що останніми днями спостерігається збільшення кількості спроб перетину нелегальними мігрантами.

Фото з відкритих джерел.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: