ЗСУ відімстили росіянам: HIMARS знищив декілька десятків окупантів

НОВИНИ 22.11.2023 Коментарі 0

Під час урочистостей з нагоди дня ракетних військ та артилерії росії Збройні Сили України завдали удару по приміщенню з окупантами із 810-ої бригади морської піхоти, що зібралися на концерт. Також загинула російська актриса, яка розважала "зємлячков".

Російські засоби масової пропаганди повідомляють, що загинула поліна меньших, яка працювала у театрі-студії "Портал" та прибула на український Донбас показати російським окупантам свою нову "казкову постановку". 

ЗСУ завдали удару з РСЗВ HIMARS зі своїх позицій, розташованих у районі Єлизаветівки, по будівлі в районі села Кумачеве, що приблизно за 30 кілометрів від Доецька, повідомляє ВВС у ТГ-каналі. Атаку здійснили ще в неділю, 19 листопада, проте на росії не квапилися про неї розповідати, лише наголошували на смерті меньших. 

Українські джерела пишуть про знищення 25-ох і поранення 100 російських окупантів, багатьом із яких планували вручати нагороди. 

За неофіційною інформацією, в ЗСУ атаку по рашистських морпіхах називають "ударом відплати" за російський ракетний удар по 128-ій окремій гірсько-штурмовій бригаді під час церемонії нагородження 3 листопада. Тоді загинуло 19 українських воїнів.

Командир підрозділу повітряної розвідки "Птахи Мадяра" 59-ої бригади ЗСУ Роберт Бровді відреагував таким дописом у FB.

"Відплата. Кому пез***ль? Чого вже там, 810-та. трепана-перетрепана севастопольська бригада морськоі піхоти, стільки за один раз ще не ловила; Відплата. 810-та, відчуваєте біль, ми точно знаємо. За наших хлопців. За Закарпатську окрему гірсько-штурмову.

Уважно Слідкуйте за некрологами, особливо у пабліках з окупованого Криму. Та навколо головного госпіталя ім Бурденко", - зокрема, написав Роберт Бровді.

Відео з концерту та момент вибуху опублікував у своєму ТГ-каналі журналіст Андрій Цаплієнко.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: