ЗСУ перейшли у наступ на Херсонщині: орки хапають усе і тікають

НОВИНИ 29.08.2022 Коментарі 0

Учорашнє вбивство зрадника України, колаборанта та колишнього нардепа олексія ковальова сьогодні продовжилося масштабнішою приємною новиною: широкомасштабним наступом Збройних Сил України на Херсонському напрямку.

І якщо ковальова вбили у його будинку з помпової рушниці в голову, то сьогодні ЗСУ почали насипати російським окупантам по всіх їхніх позиціях на протилежному березі річки Інгулець з усього, що є в наявності.
Про наступ українців на різних напрямках, в тому числі і на Херсонщині, розповіла Суспільному керівниця об’єднаного прес-центру Сил охорони та оборони «Південь» Наталя Гуменюк.

Як повідомляють місцеві пабліки Херсонщини, розвиток подій у південних областях потужний, а ситуація динамічно змінюється.

Українська армія взяла під контроль населені пункти Ольгіно, Високопілля, Архангельське. Офіційно заявлено про взяття Сухого Ставка на Херсонщині, що розташоване за річкою Інгулець. Розпочалося розширення плацдарму паралельно з наступом.

За словами Наталі Гуменюк, перед наступом минулого тижня ЗСУ знищили  понад 10 складів боєприпасів російських військ. А також системи ППО, зброю, техніку та живу силу. Зі своїх позицій на Херсонщині відійшов і 109 полк «днр». Залізничний міст через Дніпро виведений з ладу.

На Миколаївському напрямку біля Посад-Покровського тривають важкі бої. Із півтора десятка російських танків намагаються іти у контр-наступ.

Помірковані експерти закликають не впадати в ейфорію, а дочекатися офіційних повідомлень Генерального Штабу ЗСУ.

Херсонські телеграм-канали також повідомляють, що частина російських окупантів хапають у руки все, що можна та «роблять ноги».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: