Візит командирів-"азовців" і Зеленського до Львова – фото

НОВИНИ 09.07.2023 Коментарі 0

8 липня, у суботу ввечері, Президент України Володимир Зеленський прибув до Львова разом із командирами захисників Маріуполя і "Азовсталі": "азовців" забрали з Туреччини.

Вони взяли участь у молебні «Боже, Україну бережи! 500 днів опору й звитяги», що був організований на площі біля пам ятника з Т. Шевченкові.

Представники духовенства та керівники релігійних організацій виголосили молитви за Україну. Вони молилися за перемогу нашої держави та справедливий мир. Духовні лідери просили заступництва й сил для захисників нашої Батьківщини, благословення для представників української влади та порятунку для всіх постраждалих від війни. Також молилися за відновлення територіальної цілісності України, - повідомила пресслужба Президента.

Перед цим командири "Азову" та Володимир Зеленський дали у Львові брифінг.

Зокрема, Денис Прокопенко, "Редіс", сказав:  "Я глибоко впевнений, що армія – це командна робота. І з сьогоднішнього дня ми разом з вами продовжимо боротьбу. Ми обов'язково ще скажемо своє слово у бою", - заявив "Редіс".

"Сьогодні, у 500-ий день війни, ми повернули додому, в Україну, п'ятьох наших героїв, Героїв України, командирів захисту Маріуполя і "Азовсталі" - Дениса Прокопенка, Святослава Паламаря, Сергія Волинського, Олега Хоменка, Дениса Шлегу", - сказав Володимир Зеленський. 

"8 липня до Львова завітали Президент України та Прем‘єр-міністр. Очільники церков і релігійних спільнот нашої держави також були тут. Разом з жителями Львівщини молилися за український народ, військо, перемогу і мир", - повідомили у Львівській ОВА.

«Сьогодні – 500 днів та 9 років нашої стійкості! Це 500 днів і 9 років, на які ми ближчі до перемоги! Повернемо все своє і всіх своїх! Слава Україні! Слава нашим незламним героям на всіх напрямках», – підкреслив очільник Львівщини Максим Козицький.

Фото - Львівська ОВА, пресслужба Президента України. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: