«Вагнерівці» та їхні прихильники обіцяють жорстоко мстити путіну та шойгу

НОВИНИ 23.08.2023 Коментарі 0

Бойовики ПВК «вагнер» зібралися мстити Путіну та Шойгу за загибель свого отамана. Закликами до помсти вбивцям наповнено чати прігожинських каналів. Силовиків у двох регіонах росії підняли за тривогою.

Найяскравіші висловлювання «вагнерівців» і їхніх прихильників після смерті прігожина зібрав ТГ-канал «МО».

«Мститимуть», - сказав «МО» один із колишніх бойовиків незаконного об'єднання. Прокремлівське видання Readovka, пов'язане із прігожиним, повідомило, що у ПВК є «давно розроблений затверджений механізм дій на випадок смерті» євгєнія прігожина або дмітрія уткіна. Джерело «МО» це підтверджує: «На випадок загибелі прігожина є механізм «повної мобілізації» - незалежно від того, з чиєї вини ця загибель сталася».

Пов'язаний із прігожиним канал Grey Zone повідомив, що «герой росії, справжній патріот своєї батьківщини – євгеній вікторовіч прігожин загинув унаслідок дій зрадників росії». Після цього в коментарі каналу прийшли сотні людей зі співчуттями через загибель бізнесмена та вимогами покарати путіна та шойгу за вбивство.

Ось найяскравіші цитати:

«Віра в порядність хоч когось із вищої влади – відтепер у минулому... тварюки».

«Путін – ти боягузливий слиз», «Музиканти на Москву вам треба». «Ницість, чию доньку є***в голландець і який тягав валізу за Собчаком себе в черговий раз показав».

«Путін убив прігожина», «По хорошому треба виходити та мочити у Кремлі».

Коментатори згадали і лукашенка, який «допоміг зупинити «пині» (прізвисько путіна, - ред.) «вагнер» та обдурив прігожина!!!».

Та все ж найбільше погрожують міністрові оборони шойгу: «Марш на Кремль! Убивати всіх зрадників із МінОборони!».

 «Це п***ць. Хлопці, музиканти порвіть усіх, вже давно настав час і Шойгу, і хохлів. Помстіться за командира!!!!».

ЗМІ повідомляють, що по тривозі підняли силовиків Ростовської та Білгородської областей рф— у тих місцях, де розпочинав свій марш на Москву прігожин.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: