Уряд виділив 40 мільярдів гривень на українські безпілотники

Економіка 26.07.2023 Коментарі 0

2023 року уряд виділив 40 мільярдів гривень як інвестиції для українських виробників безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

Про це повідомив на своїй сторінці у FB прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, кий взяв участь у Форумі з нагоди річниці проєкту «Армія дронів». Останній об’єднав українських виробників БПЛА та дав майданчик обговорити і представити передові технології в цьому напрямку.

«Рік тому через ініціативу Президента Володимира Зеленського UNITED24 ми зібрали понад 4 млрд грн, які інвестували в українських виробників безпілотників. На той час їх було менше десятка. Сьогодні це понад 40 компаній, які мають контракти з державою, а виробництво БПЛА зросло в десятки разів», - йдеться у тексті прем’єр-міінстра.

За його словами, усунуто митні бар’єри для завезення запчастин і комплектацій, а частку прибутку виробників БПЛА підняли до 25%.

«Відео роботи українських безпілотників зі знищення російської техніки – це найкращий результат і свідчення наших спільних дій з українськими виробниками. Дякую всім, хто наближає нашу перемогу!» - сказав Денис Шмигаль

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: