Уряд Туска більш як місяць при владі – 52% поляків підтримують його діяльність, 40% – ні

НОВИНИ 22.01.2024 Коментарі 0

Дональд Туск перебуває на посаді прем'єр-міністра Польщі більше як місяць. Як поляки оцінюють новий уряд? Чи виправдав він очікування виборців? Результати опитування United Surveys для RMF FM і «Dziennik Gazeta Prawna» свідчать, що наразі більшість поляків схвалюють роботу нового уряду.

Про це пише rmf24.pl.

Отже, останніми тижнями було висунуто багато звинувачень на адресу уряду Дональда Туска, переважно з протилежного боку політичної сцени. Новий кабінет міністрів зіткнувся зі складною ситуацією, пов’язаною з хаосом у польському законодавстві та громадських ЗМІ. Водночас Єврокомісія заявила, що час запевнень минув і якщо Польща хоче отримати кошти від КПО, вона повинна вжити рішучих захродів для ремонту державних структур. 

Відтак, респондентам було поставлено запитання: чи виправдав очікування уряд "Громадянської коаліції", "Третього шляху" та Лівиці, який перебуває при владі більше як місяця?

Половина респондентів задоволені першими тижнями нового уряду Дональда Туска. На відповідь «безумовно так» і «скоріше так» припало 52 відсотки.

40% респондентів позначили відповіді «точно ні» або «скоріше ні».

Розподіл відповідей збігається із заявленими політичними симпатіями.

До того ж прихильники "КО", "Третього шляху" та Лівиці  загалом задоволені діями нової влади. Майже 80 відсотків з них підтримують кабінет Дональда Туска та його діяльність.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: