У Пермі сталась пожежа на підприємстві, яке виробляє РСЗВ

НОВИНИ 30.04.2023 Коментарі 0

У Пермі сталася пожежа на території підсанкційного виробника РСЗВ.

Про це пише УП з посиланням на російські джерела. 

Фото загоряння опублікували пермські соцмережі. Дим із території заводу видно з різних точок Пермі.

У мнс рф повідомили, що повідомлення про загоряння на території ПАТ "Мотовіліхінскі заводи" надійшло о 20 годині 08 хвилин. Після прибуття до місця було встановлено, що відбувається горіння трансформаторної будки. На гасіння пожежі залучалися сили і засоби від мнс росії в кількості 37 осіб та 10 одиниць техніки. Попередня площа пожежі 10 квадратних метрів.

"Сьогодні на території підприємства сталося загоряння на трансформаторній підстанції. Фахівцями МНС, які виїхали на місце, загоряння оперативно локалізовано", - повідомили у пресслужбі ПАТ "Мотовіліхінскі заводи".

Трансформаторна станція належить котельні ВК-2 (дочірнє товариство МЗ - ТОВ "Тепло-М"). За даними джерел видання, на енергопостачання котельні пожежа не вплинула.

Як пише "Коммерсантъ", єдиний у росії виробник реактивних систем залпового вогню ПАТ "Мотовилихинские заводы" перебуває в процедурі конкурсного провадження з 2018 року. На момент її введення реєстрова заборгованість підприємства становила близько 17,6 млрд руб. Виробнича діяльність машхолдингу зосереджена в його дочірніх структурах: виготовленням озброєнь займається ЗАТ "Спеціальне конструкторське бюро", а решти продукції - ТОВ "Мотовилиха - цивільне машинобудування". Майновий комплекс ПАТ виставлено на торги.

16 грудня 2022 року ПАТ "Мотовилихинские заводы" внесено до санкційного списку Євросоюзу за виробництво озброєння, що постачається до Збройних сил росії і використовується в агресивній війні проти України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: