У Словенії до влади можуть прийти проросійські сили – Андрій Цаплієнко

НОВИНИ 27.11.2023 Коментарі 0

"У Словенії надзвичайно потужнє російське лобі, вплив Кремля на політиків і ЗМІ призвів до того, що до влади можуть прийти проросійські сили. Я був дуже здивований, як мало словенців у курсі, що насправді відбувається в Україні".

Про це пише у своєму ТГ-каналі український журналіст Андрій Цаплієнко. 

Він також повідомив, що дав ведике інтерв'ю у впливовому словенському виданні під заголовком «Більшість людей в Європі не розуміє, що в росії прийшов до влади класичний фашистський режим».

Його опублікували після презентації у столиці країни – Любляні, його авторського документального фільму "Абсолютне зло", що розповідає про воєнні злочини росії в Україні.

"Сподіваюсь, наш фільм "Абсолютне зло" бодай трохи вплине на громадську думку. Під час перегляду багато людей у залі плакали, а присутні дипломати з різних країн задавали безліч цікавих питань та висловлювали підтримку.

Звичайно наша місія в Словенії це крапля в морі, але нам треба боротися за кожен голос на нашу підтримку в цивілізованого світі, де не всі ще зрозуміли, яке "абсолютне зло" розповзається зараз по Європі і наскільки важливо вчасно його зупинити", - написав Андрій Цаплієнко.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: