У Ризі влада закликала містян облаштувати укриття в будинках

НОВИНИ 24.04.2024 Коментарі 0

Упорядкувати підвали кількох муніципальних будівель планує під час великої толоки 27 квітня Ризька міська рада – фактично йдеться про переобладнання їхніх приміщень під укриття. Мешканців латвійської столиці закликали вчинити так само з підвалами своїх будинків.

Один із підвалів, який впорядковуватиме муніципалітет, знаходиться у Ризькій школі №49 – там влаштують пресконференцію з мером Вілнісом Кірсісом та низкою профільних чиновників. Очікується, що після проведених робіт представники самоврядування нададуть наочні рекомендації, як правильно пристосувати приміщення для створення укриттів, повідомляє латвійський портал LSM.

Самоврядування просить мешканців очищати підвали та підземні поверхи від сміття, уламків, небезпечних речовин, конструкцій та предметів із гострими краями, які можуть становити додаткову небезпеку для людей. При цьому прибирання підвалів має бути узгоджене з управлінцями будинків, аби забезпечити збирання вивезеного сміття.

Схоже, країни ЄС реально усвідомлюють, що можуть стати наступними об'єктами нападу московитів. Тож вирішили не гаяти час і готуватися до можливих атак.

Світлина: Latvijas Televīzija

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: