У Криму «запобігли замаху» на рашагауляйтера аксьонова

НОВИНИ 03.07.2023 Коментарі 0

На окупованому півострові затримано «громадянина Росії, 1988 року народження, завербованого співробітниками СБУ», який планував підірвати машину сєргєя аксьонова (поставлений москвою «очільник» Криму) під час проїзду його кортежу.

Як повідомляє фсб, «диверсанта» затримали, коли він забирав бомбу зі сховку. Хоча загалом ця історія, як і попередні «попереджені силовиками рф теракти», дуже подібна на вигадку – надто дивні подекуди деталі з неї «стирчать».

Звісно, браві вояки невидимого фронту московії одразу «розкололи» нібито завербованого українськими спецслужбами росіянця. Той на допиті розповів, що у грудні 2022 почав співпрацю із куратором Ігорем та отримав позивний «Каратист». При цьому він пройшов на території України (!) курс навчання розвідувально-підривної діяльності, у тому числі навчання мінно-вибуховій справі.

«Проходив навчання на полігоні підривної справи, маскування та нанесення гриму, уникнення переслідування тощо. Потім я отримав завдання поїхати до Криму, Сімферополя. Для початку мені потрібно було зняти житло, купити телефон, влаштуватися на роботу... Я виходив щодня на зв'язок з Ігорем, чекав на подальші вказівки. Чекав адресу, де знаходиться автомобіль для встановлення там міни, щоб потім поставити цей автомобіль на вулицю Севастопольську для підриву кортежу Аксьонова Сергія Валерійовича», - розповідає на фрагменті відео допиту затриманий.

Звісно, що про те, як цей росіянець взагалі потрапив в Україну, в «легенді» не йшлося.

Зате «замах» на себе вже прокоментував «винуватець» - аксьонов, і зробив це у кращих традиціях колаборантів-окупантів. Мовляв, він «упевнений, що конкретних замовників буде знайдено і покарано. А повністю усунути терористичну загрозу з боку Києва можна, лише виконавши цілі «сво», поставлені президентом», - написав у своєму ТГ-каналі аксьонов.

Загалом, феесбешники розповідають, що регулярно попереджують теракти проти чільних окупантів та різнокаліберних діячів (на кшталт телевізійних рашапропагандистів). Так у травні рашисти радісно прозвітували, що у Криму вони нібито попередили цілу серію терактів, метою яких були, зокрема, аксьонов, місцевий «спікер парламенту» константінов та мер Ялти яніна павленко. При чому в якості безпосереднього організатора цих невдалих замахів фсб називала «заступника начальника офісу Володимира Зеленського Романа Машовця».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: