СБУ навідалася до 6-ох агітаторів рашизму

НОВИНИ 20.03.2024 Коментарі 0

Служба безпеки України викрила шістьох агітаторів, які виправдовували збройну агресію росфедерації, героїзували російських окупантів та закликали до захоплення всієї території нашої держави. Серед них блогерка з «медіа-пулу» путінського кума медведчука та депутат міськради, який хотів утекти до ерефії. 

На Черкащині депутат Чигиринської міськради публічно виправдовував воєнні злочини рашистів і чекав на захоплення області. Він поширював серед свого оточення антиукраїнські публікації із прокремлівських інформресурсів і доповнював їх «авторськими» дописами.

Задокументовано, депутат перебував на прямому зв’язку з екснардепом-зрадником від забороненої Партії регіонів Володимиром Олійником, який переховується за кордоном. Регіоналу він повідомляв дезінформацію, дискредитував українських воїнів та збирав для нього дані про настрої населення на Черкащині. 

Інший мешканець Черкащини потрапив до СБУ за поширення закликів до збройного захоплення державної влади в Україні. Для цього створив декілька ТГ-каналів і FB-спільнот, а також адміністрував You-Tube-rанал.

 У Києві СБУ викрила блогерку, яка «відбілювала» підривну діяльність екснардепа-зрадника медведчука та колаборанта стрємоусова. Контент вона поширювала у ТГ, ТікТок, Instagram. Загальна кількість її аудиторії перевищувала 100 тисяч. 

На Дніпропетровщині спецслужба викрила ще двох проросійських агітаторів. Один із них – колишній правоохоронець, який вихваляв бойовиків окупаційних угруповань рф.

Іншим фігурантом виявився мешканець Новомосковська. На особистій сторінці в соцмережі він поширював фейки про Сили оборони, які воюють на передовій.

На Донеччині затримали мешканця прифронтового району, який закликав бомбардувати Київ і героїзував бойовиків російського угруповання «Ахмат».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: