Росія запустила «документ» від імені міноборони України

НОВИНИ 26.05.2023 Коментарі 0

Російська пропаганда продовжує гнути свою лінію і створювати фейки на тему участі польських військових, які воюють за Україну проти росії.

Про це у своєму твіті написав уповноважений польського уряду з питань безпеки інформаційного простору РП, речник міністра-координатора з питань спецслужб Польщі Станіслав Жарин.

За його словами, кремль видає себе за міністерство оборони України та поширив через підконтрольні російським спецслужбам канали зв’язку підроблений український документ, що має слугувати «доказом» участі Польщі у війні та підготовки до анексії Західної України.

У російських спецслужбах не додумалися до нічого ліпшого, як підписати «документ» прізвищем начальника Генштабу України Сергієм Шапталою. У ньому йдеться про  сприяння перетину польсько-українського кордону військовими, які хочуть підтримати Україну.

«Документ має передбачити спрощений порядок в’їзду підрозділів міжнародного контингенту, які з’являться або будуть створені в Польщі. Опублікований документ є для Росії «доказом» прямої участі Польщі у війні на боці України, а також можливістю повторити брехню про нібито підготовку Польщі до анексії західної частини України», - написав Станіслав Жарин.

Польський урядовець нагадав, що багато місяців кремль проводить операцію щодо нібито нападу Польщі на Україну. Він також прогнозує, що найближчим часом у кремлі можуть спробувати поширити цю брехню в іншомовних інфопросторах.

«Це чергова дезінформаційна операція, яка доводить, що Росія має намір продовжувати дезінформаційні операції проти Польщі, розглядаючи їх як частину військових дій проти України», - констатував Станіслав Жарин.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: