Російські свинособаки оперативно можуть організувати новий наступ на Чернігівщину

НОВИНИ 02.01.2024 Коментарі 0

Російська армія мародерів здатна протягом тижня-трьох сформувати контингент для повторного наступу на територію Чернігівської області. 

Про це Суспільному під час пресконференції сказав начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус.

Російські війська здатні мобілізовуватися за короткий період часу, але залишається відкритим запитання:  чи робитимуть вони це.

"Чи вони це зроблять, чи ні, залежить і від того наскільки ми будемо працювати з точки зору нарощування фортифікацій. Вони все бачать, літають, де можуть, десь хтось їздить, ми ж цього не виключаємо. Вони розуміють ситуацію. Фортифікація 2023 року відносно фортифікації 2022 року — це зовсім інший рівень. Зараз ми й далі будемо підсилювати цей аспект. Чим більше ми це будемо робити, тим менша ймовірність повторного заходу ворога на територію Чернігівської області", - каже начальник Чергінівської ОВА.

За його словами, на 2023 рік для будівництва укріплень у резервному фонді бюджету заклали 363 мільйони гривень. Використали лише приблизно 60 відсотків – 217 мільйонів. 

Згідно з підрахунками російських обстрілів Чернігівщини протягом 2023 року, зафіксовано майже 15 тисяч вибухів, понад 300 запусків ракет та авіабомб і майже вісім тисяч мінометних обстрілів.

Усього за рік росіяни 446 разів залучали авіацію для обстрілів як прикордонних сіл області, так і самого Чернігова 19 серпня.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: