РФ і Білорусь не припиняють прикордонний терор проти Польщі

НОВИНИ 30.08.2023 Коментарі 0

Уранці 30 серпня Прикордонна служба Польщі повідомила у твіттері, що за минулу добу з Білорусі до Польщі нелегально намагалися потрапити 73 іноземці.

Про це пише Польське радіо.

Міністр національної оборони Республіки Польща Маріуш Блащак зазначив, що уряд постійно дбає про безпеку польського кордону. Високопосадовець нагадав, що гібридна атака на Польщу, очолювана режимами владіміра путіна та аляксандра лукашенки, почалася два роки тому.

У відео, опублікованому у соцмережах, Маріуш Блащак підкреслив, що метою дій Білорусі та Росії є дестабілізація ситуації у Польщі.

«Ми побудували огорожу, яка зупиняє нелегальних мігрантів. Кордон охороняють військові, прикордонники та поліцейські, які наражають себе на небезпеку з боку мігрантів і білоруських служб», - наголосив очільник міноборони.

Уранці 30 серпня Прикордонна служба Польщі повідомила у твіттері, що за минулу добу з Білорусі до Польщі нелегально намагалися потрапити 73 іноземці, серед яких \громадяни Сомалі, Ємену й Афганістану.

Фото – польські прикордонники патрулюють територію металевої стіни на кордоні між Польщею та Білоруссю / Associated Press

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: