Позначки на Гугл-картах (фермерське господарство) не несуть загрози

НОВИНИ 02.03.2022 Коментарі 0

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки України повідомив, що припущення стосовно використання позначок «фермерське господарство» російськими окупантами для диверсійної та ракетної діяльності не підтвердились.

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки було створено при Міністерстві культури та інформаційної політики України як один з державних механізмів протидії дезінформації.

У своїй офіційній заяві Центр запевнив українців, що позначки «фермерське господарство» на Гугл-картах Києва та України є результатом збою, який стався ще у 2019 році. Також спеціалісти Центру наголошують, що ці мітки абсолютно НЕ пов’язані з поточною війною.

Про це Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомили волонтери, які вже сконтактувались з офісом Гугл в Пало Альто. Зі слів волонтерів, ці позначки, що вже прибирають.

Нагадаємо, що кілька днів тому користувачі інтернету звернули увагу на дивні відмітки на Гугл-картах по м.Києву і припустили, що це можуть бути мітки, нанесені російськими ДРГ, для ракетних чи бомбових ударів Росією по Україні.

Ілюстративне фото: колаж

 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: