Пожежа в росії охопила територію 33 тисячі гектарів: у населених пунктах нічим дихати

НОВИНИ 07.05.2023 Коментарі 0

Пожежа на порохових складах у Свердловській області росфедерації збільшилася із 20 тисяч гектарів до 33-ох тисяч. Під час гасіння вогню постраждав один пожежник. Екстрені служби евакуювали 400 осіб.

Згоріло два склади загальною площею майже тисячу квадратних метри із 20-ти, що розташовувалися у селищі Пєрвомайскій. Вони належать підприємству з утилізації снарядів і виробництва промислової вибухівки. За деякими даними, на кожному з них могло лежати до 20 тонн пороху.

Російські засоби масової пропаганди повідомляють, що селища та міста у Свердловській області, які розташовані поруч із палаючими лісами оповив густий дим. Місцеві скаржаться, що через продукти горіння практично нема чим дихати.

Режим надзвичайної ситуації запровадили в місті Реж. За інформацією ВВС, спочатку повідомляли, що причиною займання складів із порохом стала лісова пожежа, проте ФБУ «Авіалісоохорона» цю версію не підтверджує.

«Навпаки, вогонь у ліс рухається з боку складів, що зафіксовано системою відеоспостереження «Лісова варта», - цитує відомство ВВС.

 Поліція відпрацьовує декілька версій інциденту.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: