Обзивав, вихвалявся і залякував. «Програмна» стаття дімона-алкогнома

АНАЛІТИКА 03.07.2023 Коментарі 0

Своїм новим графоманським «шедевром» заступник голови ради  безпеки рф дмітрій мєдвєдєв, мабуть, хотів присадити увесь Захід та возвеличити московію, яка легко долає усі можливі негаразди. Але вийшло навпаки – його пасажі виглядають і смішно, і гидко.

Рашапропагандисти розігнали текст недофюрера як тільки могли. Цю маячню під монументальною назвою «Епоха протистояння» вже нарікли «програмною статтею», зазначивши, що вона «про те як може і має вирішитись нинішній тектонічний цивілізаційний розлом». І що мєдвєдєв там «прямо застерігає англосаксонський світ про можливу катастрофу та подальше знищення».

Перше, що кидається у вічі – величезна кількість лайливих слів та зворотів. Тобто саме те, що й повинно бути у програмній статті рашистського урядовця, який відверто ненавидить увесь цивілізований світ.

«Хворі на важку русофобію маразматики в американському сенаті», «західні політичні дебіли», «нахабні англійські свині та інша підпорядкована їм худоба», «дегенеративне покоління західних політиків», «кінчені придурки», «хорор кривавих клоунів» - ось такі конструкції ще здатний видавати на широку публіку пропитий мозок екс-президента московії. Дуже хочеться вірити, що після такого політикам на Заході вистачить принциповості та гідності більше ніколи в житті навіть в одному залі не перебувати із цим генератором огидної лайки, висловленої на їхню адресу.

Другий характерний момент – чергова лякалка ядерним апокаліпсисом.

«Зауважу одну річ, яку не люблять визнавати політики всіх мастей: ядерний Апокаліпсис не тільки можливий, а ще й цілком імовірний. Чому? Причин як мінімум дві.

Перша. Світ перебуває у протистоянні набагато гіршому, ніж у період Карибської кризи, бо наші противники вирішили реально розгромити найбільшу ядерну державу − росію. Вони, без сумніву, кінчені придурки, але це саме так.

А друга причина зовсім прозаїчна − ядерна зброя вже застосовувалася відомо ким і де, а значить, ніякого табу немає!», - зробив «логічний» висновок дімон, засвітивши «улюблений мозоль» ліліпутіна (той неодноразово казав, що ось Штати бомбардували Хіросіму, і нічого їм за це не було).

Цей підтоптаний пияк попереджає, що оскільки «тектонічний розлом у розумінні майбутнього, що утворився між різними частинами світу, буде лише поглиблюватись», протистояння триватиме ще дуже довго – десятиліття. Й один зі способів його розв’язання – третя світова війна, переможців у якій «просто не буде».

Натомість вихід його розріджені алкоголем мізки бачать у тривалому пошуку найважчих компромісів, під час якого доведеться «багато спілкуватись, терпіти, проявляти витримку, йти з перемовин і знову на них повертатися». На це також можуть піти роки, або й десятиліття, а в результаті мав би постати новий «шанобливий» світовий порядок, заснований на «балансі інтересів». «Але це точно краще, ніж «окочуритися» усім разом у день Апокаліпсису», - переконаний дімон-алкогном.

Але у нього є і хороша новина: «розумні компроміси» московія нібито готова шукати, однак лише на її умовах - забути про будь-яку Антиросію, а «київський режим» потрібно анігілювати (знищити вщент), «законодавчо заборонити як фашистський». І принаймні частина України буде окупована. Свій відвертий шантаж цей заступник голови радбезу рф підкріпив фразою: «Заходу доведеться це прийняти, якщо він не хоче апокаліптичного кінця нашої недосконалої цивілізації».

«Вистраждані підсумки тотального протистояння» треба закріпити у документі на кшталт Хельсінського акту 1975 р. На часі також і реорганізація ООН, але «лише з повною повагою до прав постійних членів Радбезу» - очевидно, повністю переформатувати під росіянські «хотєлки».

Окрім цієї маячні дімон ще розказував, ніби московія «ніколи не намагалася стримувати НАТО», а тільки просила не запрошувати до Альянсу «колишні частини нашої (sic!) країни, особливо ті, з якими у нас є територіальні суперечки». Тож зараз їхня мета – «усунути загрозу членства України в НАТО» і вона її нібито «доб'ється так чи інак».

А оскільки «країни, що конфліктують, не приймають до НАТО», то звідси висновок: значить російська війна в Україні буде «перманентною, адже це питання існування росії».

Подібні «глибокодумні» деліріумні роздуми дімона вже давно мало кому цікаві. Проте в цьому випадку була заявка на «програмну» статтю – тож фактично тут йдеться про очікування москви та озвучено бажані для неї сценарії розвитку подій. Але манера, у якій їх висловлюють, та величина їхніх апетитів мала б взагалі унеможливити діалог із подібними «діячами» цієї недокраїни.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: