Ну і хто тут сатаністи? Україна пішла у хрестовий похід проти мороку

АНАЛІТИКА 29.10.2022 Коментарі 0

Нинішня війна давно вийшла за межі збройного конфлікту між двома країнами, перетворившись на екзистенційне протистояння, боротьбу світла і темряви, добра зі злом. І чим частіше московія волає про свою богообраність, і при цьому чинить жорстокі, язичницько-інквізиторські злочини, тим глибше вона поринає в темряву і віддаляється від християнських засад.

Останнім часом рашисти спромоглись вийти на новий рівень «священної війни», як вони полюбляють називати свою мародерсько-загарбницьку операцію.

Росіянам ввижається неоязичництво

Помічник секретаря радбезу рф алєксєй павлов у своїй статті під промовистою назвою «Що варять у «відьминому котлі». На Україні набрали сили неоязичницькі культи» пише, що в Україні варто провести «десатанізацію». Мовляв, тут діють «сотні сект», і деякі з них створювались «під конкретну ціль та паству». Інші просто існували «у вигляді філій більш багатих покровителів». А треті – «у вигляді своєрідного закритого акціонерного товариства з кількома сотнями містечкових адептів».

І взагалі – Україна перетворилась на «тоталітарну гіперсекту войовничих фанатиків» під впливом «мережевих маніпуляцій та психотехнологій» нової влади.

- Вважаю, що з продовженням спеціальної військової операції стає дедалі нагальнішим проведення десатанізації України, або, як влучно висловився глава чеченської республіки рамзан кадиров, її «повної дешайтанізації», - пише новоявлений праведник алєксєй павлов.

Але він трохи перегнув із релігійною класифікацією українських посадовців та олігархів. Зокрема, він записав Коломойського до  любавицьких хасидів та зазначив, що вони буцімто вважають себе вивищеними над усіма націями і народами. І отримав на горіхи від  єврейської громади та головного рабина ерефії Берла Лазара – мовляв, це не лише абсолютно легітимна школа юдаїзму, до неї ще й належать 90% раввинів на росії. У підсумку за «приватну точку зору» свого помічника публічно перепрошував секретар радбезу патрушев.

Ну а секретар РНБОУ Олексій Данілов написав у Twitter, що згаданій «десатанізації» настав час піддати керівництво рф.

Джихад від кадирова

Про «джихад проти сатанинської демократії» дон кадиров заявляв ще навесні, і обіцяв не оборонятись, а лише нападати. 28 лютого муфтій республіки салах межиєв оголосив, що кадирівці, які поїхали на український фронт, «пішли на джихад» і воюють заради Аллаха.

30 вересня голова Чечні прозвітував про відправку в Україну чергової групи добровольців. Голова парламенту Чечні Магомед Даудов, за словами Кадирова, «нагадав про справжні цілі та мотиви СВО»:  звертаючись до бійців, він заявив, що «йде боротьба із сатанізмом, безбожжям і прихильниками всіх нетрадиційних орієнтацій».

Але останнім часом кадиров трохи затужив: на цьому тижні внаслідок обстрілу одного з батальйонів «ахмадсили» відкобзонили 23 і поранили 58 загарбників.

Для підвищення їхнього статусу глава чечні назвав війну в Україні «джихадом проти сил іблісу» (джихад – боротьба за істину, захист релігії Аллаха; ібліс – система. Прим. ЗІФ). «Усі ми мріємо загинути на шляху Аллаха. Нехай прийме Всевишній їх газават!», - написав у своєму ТГ-каналі кадиров. І попередив, що це не означає, що «сатаністи» уникнули помсти, навпаки – їх «наздоганятимуть і знищуватимуть нещадно». Але це якщо тікток-кадирівці залишаться в живих, звісно.

«Борець із Антихристом» від кіріла гундяєва

На відкритті 24-го з’їзду Всесвітнього російського народного собору патріарх рпц кіріл оголосив кремлівського карлика «борцем з Антихристом». Мовляв, ліліпутін бореться проти однополярного світу, який загрожує появою одноосібного правителя – Антихриста. Після його приходу, за словами гундяєва, настане кінець світу. І про це вже сигналізують такі явища, як евтаназія, ЛГБТ-шлюби та генетичні експерименти.

Зупинити все це може лише диктатура більшості, яка не дасть меншості (зокрема ЛГБТ) права голосу: саме це, на думку очільника рпц, і є «справжньою демократією».

Хрестовий похід України

А поки рашисти та їхні приспішники застановляються, проти яких «сатаністів» чи сект вони воюють, українські воїни почали використовувати в якості тактичного маркування техніки білий хрест.

Рівнокінцевий («катакомбний», або «переможний») хрест використовували для ідентифікації «своїх» перші християни (які були заборонені та вважались сектантами). Він відомий з перших століть нашої ери, розповів в одному з телеефірів історик Олександр Алфьоров.

- Наш хрест – це тактичне маркування, і це абсолютно геніальний хід. Адже рф – це православна квазі імперія, і рашапропаганда не може його використати проти України, тому що це християнський символ. А православ’я – це одна зі складових «руского міра», - підкреслив Алфьоров.

Що більше, хрест має велику історію і як символ бойової слави. У світовій історії найвідоміший тому приклад Хрестові походи, а у вітчизняній – козацька доба.

Українське козацтво у Речі Посполитій виступало головним захисником православної віри, тож не дивно, що на козацьких прапорах (корогвах) зображувались різноманітні християнські символи, зокрема і хрести. Навіть на прапорі гетьмана Богдана Хмельницького головним елементом є хрест.

Взимку 1919 року, коли розпочався Перший зимовий похід, для відзначення його учасників Рада міністрів УНР запровадила відзнаку «Залізний хрест», який дуже нагадує позначення учасників нинішнього контрнаступу ЗСУ.

Тож рашисти та їхні теоретики можуть скільки завгодно розповідати про неоязичників, секти та «десатанізацію» (починали, нагадаємо, з «денацифікації»). Історична правда, як і давні та сучасні символи зараз на нашому боці.

І насправді це Україна змушена була стати до бою з путінською нечистю та самим бункерним дідом, які давно не мають нічого спільного з християнством. Тож наш хрестовий похід проти цього царя темряви та його війська повинен завершитись перемогою світла і правди.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: