Нічна атака по Львову: почалася пожежа на промислових складах

НОВИНИ 19.09.2023 Коментарі 0

Сьогодні, 19 вересня, вночі ворог завдав повітряного удару по території Львова, сталася пожежа на промисловому складі. 

Про це у Телеграм розповів голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Зокрема, він повідомив: "Унаслідок однієї зі сьогоднішніх (19 вересня) атак по Львову почалася пожежа на промисловому складі. На цей момент з-під завалів дістали одну жінку. Вона травмована. На складах значна пожежа. На місці працюють всі профільні служби. Повітряна тривога триває! Небезпека нових атак залишається!".

Пізніше (о 6-ій годині ранку) Максим Козицький уточнив: "Загроза минула. За уточненими даними, з-під завалів у Львові дістали двох людей – жінку та чоловіка. Жінка попередньо без травм. Чоловік у важкому стані. Більше інформації згодом. Дякуємо нашій Протиповітряній Обороні. Вона сьогодні гідно прийняла дуже складний виклик".

Також міський голова Львова Андрій Садовий повідомив: "Увага! Рух транспорту по вул. Городоцькій від перехрестя з вул. Патона до кільця в обидві сторони наразі перекрито. Тут працює спецтехніка і всі відповідні служби. За можливості оминайте цю ділянку дороги".

Водночас Повітряні сили ЗСУ попередньо повідомили: "Ударні БпЛА - в повітряному просторі Львівщини, Івано-Франківщини, Хмельниччини. Триває бойова робота! Не покидайте укриттів!".

Додамо, що у Львові вночі було чути кілька вибухових хвиль, працювала ППО,

Фото ілюстративне.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: