Москву атакували безпілотники

НОВИНИ 04.07.2023 Коментарі 0

Сьогодні, 4 липня, вранці російські ЗМІ та телеграм-канали повідомили, що в районі Нової Москви російське ППО збило декілька безпілотників.

Водночас тeлеграм-канал Baza повідомив, що вночі проти 4 липня безпілотник атакував військову частину в підмосковній Кубинці. Дрон поцілив в адміністративну будівлю на території військової частини, але жертв начебто нема. 

Також міноборони рф заявило про знищення п’ятьох безпілотників у Новій Москві та Підмосков’ї, - повідомило Радіо Свобода.

«Чотири українські БПЛА на території Нової Москви знищені засобами ППО. Ще один БПЛА придушений засобами радіоелектронної боротьби і зазнав аварії на території Одинцовського району», - йдеться в повідомленні міноборони рф. 

Також телеграм-канали повідомили, що вибухи лунали неподалік аеропорту "Внуково". З цього аеропорту тимчасово перенаправляють рейси. За інформацією телеграм-каналу Baza, дрон атакував адміністративну будівлю на території військової частини в підмосковному селі Кубинка. Ще один дрон збили в Калузькій області.

Зокрема, мер Москви Сергій Собянін написав у телеграмі, що кілька літаків, які мали сісти в аеропорту «Внуково», через роботу ППО скерували в інші московські аеропорти.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: