Московитів привітали з першотравнем кількома диверсіями

АНАЛІТИКА 01.05.2023 Коментарі 0

Кілька вибухів пролунали на московитських болотах у міжнародний день солідарності трудящих. Збитки від них тепер підраховують.

У Брянській області 1 травня вранці зійшов з рейок потяг, що складається із цистерн з нафтопродуктами та вагонів із пиломатеріалами.

Московити стверджують, що перед цим трафунком стався підрив залізниці. І зараз кілька вагонів (орієнтовно 7-8) лежать біля рейок на боці.

РашаЗМІ інформують, що внаслідок спрацювання вибухового пристрою з рейок зійшов лише локомотив вантажного потяга, і ніхто не постраждав.

А в ніч на 1 травня була підірвана опора лінії електропередач (ЛЕП) на території… Сусанінського (хіба не символічно? - ЗІФ) поселення Гатчинського району, що у Ленінградській області. На сусідній опорі виявили ще один вибуховий пристрій, який знешкоджували вибухотехніки. Тепер росіянці вивчають вишки на усій довжині ЛЕП на предмет наявності на них вибухівки.

Місцевий губернатор алєксандр дроZденко (так він себе підписав у ТГ) попросив мешканців ленінградщини бути пильними та повідомляти у поліцію про підозрілих осіб та предмети.

Звісно, що відповідні служби запевняють: підірвана опора та виведена з ладу ЛЕП ні на що не вплинула, бо «автоматика вчасно перемкнула лінію». На роботу Ленінградської АЕС диверсія нібито також жодного впливу не справила.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: