Місто-Герой Херсон приймає вітання з нагоди першої річниці визволення від рашистів

ФОТО 11.11.2023 Коментарі 0

Вітання із першою річницею звільнення міста від російських окупантів приймають 11 листопада мешканці Херсона.

Президент України Володимир Зеленський поділився фотоспогадами у своєму ТГ-каналі з того світлого дня річної давнини. А також опублікував такі вітальні слова:

- Рік тому український прапор повернувся до Херсона. Ми всі добре пам'ятаємо цей день, ці емоції. Як люди зустрічали наших військових, як раділи дорослі та діти. Велика подяка кожному з воїнів, завдяки яким це стало можливим. Пам'ятаємо про всіх, хто віддав своє життя заради майбутнього нашої держави. Херсоне й херсонці, дякую за вашу стійкість і віру в Україну! 

Слава нашим героям! Слава нашому міцному народу!  

Відеопривітання також опублікував у своєму ТГ-каналі начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал-лейтенант Кирило Буданов.

Генерал-лейтенант Кирило Буданов (скріншот відео)

"Дорогі мешканці незламного та мужнього Херсона! Я вітаю вас зі знаковим і переломним днем – першою річницею визволення Міста-Героя Херсон від російських окупантів. Херсон перегорнув драматичну сторінку окупації у своїй історії і продовжує мужньо стояти та боротися. І так буде завжди! Нехай же розвивається і квітне наш героїчний Херсон!" - сказав очільник ГУР.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: